Tortilla s hovädzím mäsom a koriandrom
Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 13. júla 2020
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 13. júla 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
Suroviny
500 g |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL |
|
z 1/2 citróna |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
hrsť |
|
8 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Hovädziu roštenku dáme na 20 minút do mrazničky. Nakrájame na čo najtenšie plátky naprieč svalovými vláknami. Osolíme, okoreníme, pridáme olej a citrón a necháme hodinu marinovať.
- 2
Mäso restujeme na rozpálenej panvici asi 6 minút.
- 3
Na panvici ohrejeme tortilly, obložíme ich mäsom, nakrájanou cibuľkou a koriandrom a dochutíme trochou šťavy z limetky.
Tiež tortilla:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu