Tortilla s hovädzím mäsom a koriandrom

Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 13. júla 2020
Tortilla s hovädzím mäsom a koriandrom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií

Suroviny

500 g
1 ČL
1/2 ČL
z 1/2 citróna
2 PL
1 ks
hrsť
8 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädziu roštenku dáme na 20 minút do mrazničky. Nakrájame na čo najtenšie plátky naprieč svalovými vláknami. Osolíme, okoreníme, pridáme olej a citrón a necháme hodinu marinovať.

  2. 2

    Mäso restujeme na rozpálenej panvici asi 6 minút.

  3. 3

    Na panvici ohrejeme tortilly, obložíme ich mäsom, nakrájanou cibuľkou a koriandrom a dochutíme trochou šťavy z limetky.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Slané chuťovky, Večera, Oprážané

Diskusia k receptu


Jeden komentár
používateľ nemá avatar
123
no, nerozumiem... 500g mäsa v surovom stave a 8 porcií? ináč, zaujímavý recept