Tortilla s hovädzím mäsom a koriandrom
Šimon Smrtič
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 13. júla 2020
šéfkuchár a majiteľ bistier Kaliforňan v Bratislave, 13. júla 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
Postup
-
1
Hovädziu roštenku dáme na 20 minút do mrazničky. Nakrájame na čo najtenšie plátky naprieč svalovými vláknami. Osolíme, okoreníme, pridáme olej a citrón a necháme hodinu marinovať.
- 2
Mäso restujeme na rozpálenej panvici asi 6 minút.
- 3
Na panvici ohrejeme tortilly, obložíme ich mäsom, nakrájanou cibuľkou a koriandrom a dochutíme trochou šťavy z limetky.
Tiež tortilla:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu