Morčacia roláda
Morčacia roláda

Morčacia roláda s pestom z koriandra a mäty

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 4. mája 2018
Morčacia roláda s pestom z koriandra a mäty
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g
5 g
3 g
Pesto:
50 g
5 g čerstvá
10 g čerstvá
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie prsia narežeme tak, aby sme ich mohli plniť a rolovať. Ochutíme ich soľou a korením.

  2. 2

    Pesto: Rozmixovaním uvedených surovín pripravíme plnku a naplníme ňou prsia, ktoré následne zrolujeme.

  3. 3

    Roládu pečieme v konvektomate (alebo v rúre) pri 180 °C asi 15 minút.

Diskusia k receptu


Jeden komentár