Morčacia roláda s pestom z koriandra a mäty
Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 4. mája 2018
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 4. mája 2018

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
300 g |
|
5 g |
|
3 g |
|
Pesto: | |
50 g |
|
5 g čerstvá |
|
10 g čerstvá |
|
podľa potreby |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Morčacie prsia narežeme tak, aby sme ich mohli plniť a rolovať. Ochutíme ich soľou a korením.
- 2
Pesto: Rozmixovaním uvedených surovín pripravíme plnku a naplníme ňou prsia, ktoré následne zrolujeme.
- 3
Roládu pečieme v konvektomate (alebo v rúre) pri 180 °C asi 15 minút.
Tiež morčacia roláda:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu