Šalát s avokádom, koriandrovým pestom a mandľami
Miloš Szalay
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Bistro Chef Geurud vo Veľkom Ďure, 15. júna 2020
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Bistro Chef Geurud vo Veľkom Ďure, 15. júna 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Koriandrové pesto: Všetky suroviny spolu rozmixujeme.
-
2
Avokádo prerežeme pozdĺžne na polovicu a vylúpneme kôstku. Odstránime šupku a nakrájame na plátky. Rozložíme na taniere a do stredu vložíme umytý mix listových šalátov.
-
3
Prelejeme koriandrovým pestom, posypeme nasucho opraženými mandľovými lupienkami a bylinkami a jedlými kvetmi.
Diskusia k receptu