![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jednoduchá indická basmati ryža s mrkvou a hrozienkami
Tento recept pre vás pripravila Lucka, Fitrecepty. Jednoduchá indická basmati ryža s mrkvou a hrozienkami, ktorú môžete podávať ako prílohu k mäsu či zelenine pripravenej na indický spôsob....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia zmes na spôsob karí v miske z lístkového cesta
Lístkové cesto v kuchyni používam iba výnimočne, ale mala som v mrazničke jedno balenie, z...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vegetariánsky pastiersky koláč
Však ten pastier produkuje hlavne syr, nie mäso, že?...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zelenina so šampiňónmi a s ryžou
Ahojte😉 Málokedy používam do jedla víno pretože mi to príde ľúto😅haha, ale keďže som práve mala, tak som pridala zopár lyžíc....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kalamáre so zemiakmi pečené v rúre
Milujem plody mora. Tieto kalamáre muž ulovil v mori. Mali sme chutný obed.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Falošná držková z hlivy ako ju máme radi
Keďže je dnes v kalendári Pankráca, teda začínajú zmrznutí muži, nezaškodí niečo na zahriatie.....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia plnené kuracou pečeňou s jednoduchou omáčkou
Veruže sme si pochutili. Je to jednoduché, pomerne rýchlo pripravené jedlo a veľmi chutné...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gnocchi s bryndzovo-špenátovou omáčkou a kuracím mäsom
V tomto recepte vám ukážeme ďalšiu chutnú kombináciu klasických surovín. Navyše pri príprave domácich cestovín vám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Konfitované kačacie prsia s kapustou a knedľou
Pripravte si spolu s kuchárom Alexom z penziónu Starý hostinec vo Svätom Antone konfitované kačacie prsia podávané...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené kuracie stehná s luxusnou omáčkou
Opäť výborný recept od kamaráta Brepty. Tá omáčka si naozaj zaslúži názov "luxusná", je výborná....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Farro so stir fry zeleninou
Začneme varením farro. Do hrnca s 3 šálkami vody pridáme šálku farra. Varíme na miernom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia plnené bryndzou a medvedím cesnakom
Mimoriadne chutné papaníčko, napriek tomu, že išlo o taký "recyklačný" recept typu čo chladnička dala....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Krkovička v horčicovej omáčke s bezlepkovou tarhoňou
Tarhoňa je v našich končinách veľmi obľúbenou cestovinou....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rezance na čínsky spôsob
Jednoduchý recept, ktorý sa dá upraviť podľa chuti, kľudne aj bez mäsa :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkovo-špenátový bulgur pilav
Je sezóna špenátu, ktorý sa výborne hodí aj do tohto skvelého pilavu....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej
Tento skvelý recept určite ocenia hlavne tí, ktorí chcú byť fit.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená šunka s maslovou zeleninou a vajíčkovou penou
Zaúdenú šunku z pleca alebo stehna najlepšie deň vopred uvaríme domäkka v mierne osolenej vode spolu s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacie prsia s pomarančovo-zázvorovou omáčkou a batatmi
Toto bolo mimoriadne chutné jedlo - nebíčko v ústach....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Viedenský tafelspitz s pažítkovým dresingom
Rakúsko–uhorskú špecialitu tafelspitz preslávil cisár František Jozef I. , bolo to jeho najobľúbenejšie jedlo. Na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracia polievka so zeleninou
Kuracia polievka plná vitamínov a minerálov je doslova životobudičom. Pre labužníkov sme bohatú dávku nakrájanej zeleniny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z medvedieho cesnaku
Medvedí cesnak mám rád na rôzne spôsoby, tak prečo nevyskúšať z neho urobiť aj chutnú a...