Camembertové guľky fotorecept
Foto: gordonko
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Potrebné suroviny.
-
2
Syr a šunku pokrájame na drobné kocky a dáme do misy. Nachystáme si veci na trojobal, vajce rozmiešame s mliekom. Trošku z mlieka zmiešaného z vajcom (asi tak 2 a pol lyžice) prilejeme k syru so šunkou, pridáme trochu hladkej múky a zmes premiešame.
-
3
Navlhčenými rukami tvarujeme zo syrovo-šunkovej zmesi guľky trochu väčšie od vlašského orecha a dvakrát ich obalíme v trojobale (múka, vajce s mliekom, strúhanka).
-
4
Obalené guľky vysmážame v rozpálenom oleji a máme hotovo.
-
5
DOBRÚ CHUŤ
Diskusia k receptu