Petržlenové cestoviny fotorecept
Foto: tejaja
Cestoviny a rôzne pesto k tomu, to je vcelku obľúbená kombinácia. Ale čo tak staviť na náš klasický a dobre známy petržlen? Jeho vňať Zobraziť celý popisCestoviny a rôzne pesto k tomu, to je vcelku obľúbená kombinácia. Ale čo tak staviť na náš klasický a dobre známy petržlen? Jeho vňať je biologicky hodnotná potravina a je bežne dostupná.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.
- 2
Vňať, orechy, olej, cesnak, korenie a soľ rozmixujeme dohladka.
- 3
Uvarené cestoviny necháme odkvapkať a premiešame s petržlenovou pastou. Ihneď podávame.
- 2
Diskusia k receptu