Petržlenové cestoviny fotorecept

tejaja - bez fotkytejaja, 11. novembra 2023
Petržlenové cestoviny (fotorecept)
Foto: tejaja

Cestoviny a rôzne pesto k tomu, to je vcelku obľúbená kombinácia. Ale čo tak staviť na náš klasický a dobre známy petržlen? Jeho vňať Zobraziť celý popisCestoviny a rôzne pesto k tomu, to je vcelku obľúbená kombinácia. Ale čo tak staviť na náš klasický a dobre známy petržlen? Jeho vňať je biologicky hodnotná potravina a je bežne dostupná.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 zväzok
100 g
2 strúčiky
2 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.

  2. 2

    Vňať, orechy, olej, cesnak, korenie a soľ rozmixujeme dohladka.

    Petržlenové cestoviny (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Uvarené cestoviny necháme odkvapkať a premiešame s petržlenovou pastou. Ihneď podávame.

    Petržlenové cestoviny (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia