Pečené rebrá z diviaka
Foto: eruska25
Výborný obed, mäsko je šťavnaté, trochu mastné, ale práve tuk je nositeľom chuti.
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
150 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Večer rebierka nasolíme, potrieme rozotretým cesnakom a odložíme na noc do chladničky.
- 2
Ráno vyškvaríme nakrájanú slaninu, opražíme na nej nakrájanú cibuľu a polovicu zmesi dáme na dno pekáča. Na to uložíme rebierka, zalejeme horúcou vodou, v ktorej sme rozmiešali koreniny podľa rozpisu, prikryjeme a pečieme pri 180 °C 1 hodinu.
- 3
Potom mäso obrátime, pekáč prikryjeme a pečieme ešte asi 1 hodinu. Potom odkryjeme a dopečieme.
- 4
Ako prílohu sme mali varené zemiaky a zelenú fazuľku s cesnakom.
Tiež pečené rebrá:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Máš pekné kulinárske zážitky z Prahy, my sme dostali kúsok diviaka od poľovníka a rebrá sú fantastické.