Foto: tejaja
Špagety sú jedny z najobľúbenejších cestovín. Môžeme ich však pripraviť aj trocha netradične, tak, aby prekvapili.
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Slaninu nakrájame na kocôčky a vyškvaríme. Pridáme nakrájanú cibuľu a orestujeme.
-
2
Potom vložíme na kolieska nakrájaný pór, osolíme, okoreníme čiernym korením, podlejeme vodou a 10 minút podusíme.
-
3
Špagety uvaríme v osolenej vode a scedíme ich.
- 4
Pór dochutíme hubovým korením a necháme ešte 5 minút podusiť. Ja si hubové korenie robím sama, vysušením a rozmixovaním nožičiek bedlí a podpňoviek.
- 5
Mrkvu nastrúhame najemno.
- 6
Na taniere dáme špagety, na ne uložíme pór a posypeme strúhanou mrkvou.
Tiež Špagety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Diskusia k receptu