Holandské mleté rezne
Foto: katarinalucanova
Šťavnatý mletý rezeň hotový raz-dva.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäso zomelieme, zalejeme smotanou. Všetko spolu dobre premiešame a necháme na noc v chladničke
- 2
Na druhý deň primiešame k zmesi postrúhaný syr, vajíčko, soľ, mleté čierne korenie podľa chuti a Davídkovo korenie na mleté mäsá a fašírky.
- 3
Vytvarujeme rezne, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajci a nakoniec v strúhanke. Rezne vypražíme na rozpálenom oleji.
Tiež mleté rezne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je to pomerne rychle ale "vdacne" jedlo.