![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie so špargľou na spôsob číny
Máme radi špargľu, tak som rozmýšľala, ako ju použiť. Skúsila som toto a bolo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacina
Kúpila som kačacie stehná a kačacie prsia. Ich kombináciou vznikol tento jednoduchý a veľmi chutný...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sebzelı güveç (dusená zelenina)
Güveç je súhrný názov pre zeleninové alebo mäsové jedlá, pečené v rúre v kameninových miskách (ktoré...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sen - celiatický
Sen koláčik ... som ho tak pomenovala lebo má veľa názvov... vyskúšala som celiatickú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Základné rizoto
Pripravíme si predtým: Bujón ohrejeme a necháme ho variť na ohni. Cibuľu nakrájame najemno. Domáci...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát z jačmenných krúpov a ryže
Po precitani clanku "Chutne zdravie z nasich poli" vam ponukam recept, ktory som videl v casopise...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hummus a jeho variácie
Na hummus existuje mnoho receptov, ale rad by som sa podelil s dvoma variaciami hummusu, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Moje racio cookies
Recept na cookies som dostala od kolegyne, len som si troška upravila ingrediencie tak, aby...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Celozrnný chlieb
Vsetko spolu zmiesat a vypracovat cesto. Nechat v teple kysnut asi tak 1-1, 5hod podla toho...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bylinkový olej s cesnakom a tymiánom
Tento bylinkovy olej je vyborny na ochutenie salatov. Ja som ho teraz pouzila pri priprave zapecenych...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chlebové pečené chuťovky
Tieto pecene chlebove kocky su dobre na vyuzitie stareho chleba.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lievance s ovsenými vločkami
Lievance sú ľahké a nadýchané. pre lepší výsledok nechajte cesto pred tepelnou úpravou 5 minút odstáť....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ovsené cookies
Toto nízkotučné sladké pečivo je ľahko stráviteľné a vhodné na olovrant alebo desiatu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karfiolovo-brokolicová polievka so špaldovými rezancami
Z príchodom jari to človeka láka aj v kuchyni variť niečo ľahšie a pestrejšie.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané palacinky na slano - so špenátom a tvarohom
Môj tip: keď sa už odhodlám piecť palacinky, snažím sa napiecť do zásoby a zamraziť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Risotto con funghi, teda s hubami
Toto je recept na talianske rizoto, ktoré som robila podľa Emanuela Ridi-ho ... výborné, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šošovicové guľky s cestovinami z medvedieho cesnaku
Cestoviny: Medvedí cesnak umyjeme, osušíme a nasekáme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený francúzsky toast s jablkami - žemľovka
Jedná sa o krásne jedlo s nádhernou arómou, perfektné na desiatu alebo olovrant. Dá sa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Muffiny s mrkvou a hrozienkami
Jedná sa o chutný pokrm, už keď ho vytiahnete z rúry. Nasledujúci deň, keď...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát z quinoy a sójových luskov edamame
Pre zaujímavosť: quinoa (obilnina) a edamame (zelené sójové bôby) k sebe nerozlučne patria. Obe potraviny obsahujú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie prsia s pórom a rukolou
Kuracie mäso opláchnite pod studenou vodou a osušte papierovou utierkou. Potom ho dobre naklepte.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos pečený s paradajkami a špargľou
Zohrejte rúru na 220°C, horkovzdušnú na 200°C. Do pekáča alebo zapekacej misy dajte zemiaky (väčšie...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medicína na zlepšenie krvného obrazu
zdroj: http://www. coolinarika. com/recept/napitak-za-popravljanje-krvne-slike/
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kura so šampiňónami a cibuľou
Tento jednoduchý recept je dostatočne chutný aj pre improvizovanú gurmánsku večeru. Obsahuje bežné ingrediencie, ktoré...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jarná bryndzová polievka
Bryndzová polievka je jedna z najjednoduchších a najrýchlejšie pripravovaných polievok. Dnes som jej dodala aj slaninkový...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Makrela na červenom víne a brusniciach
Receptík som sama vymýšľala počas varenia a vďaka veľkému úspechu na Vianoce som ho zopakovala aj na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát z pečených paprík a pečeného baklažánu
čo dodať?fantastický, kto okúsil-stal sa závislým. :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Žihľava - sirup & malinovka & likér
z Coolinarky, ide sezona-treba trochu vitamínov. :) fotku a recept som použila s láskavým dovolením pani Anky /link...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filipínska ryža
Tento recept je z kuchárky ktorú som dostala zhruba pred 7 rokmi ale nikdy som z nej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Domáci olej na opaľovanie
rady a triky chorvátskych žien zo stránky Coolinarika. :)