Raw nepečené perníkové guľôčky
Mária Nagyová
Zdravušky od Marušky, dnes o 06:00
Zdravušky od Marušky, dnes o 06:00

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Voňavé perníkové guľôčky kombinujú chuť škorice, klinčekov a lieskovcov s prirodzene sladkými datľami.
20 ks
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V kuchynskom sekáčiku rozmixujeme lieskovce, mandle, kokos a perníkové korenie na jemnú zmes.
- 2
Pridáme datle alebo datľovú pastu a mixujeme, kým sa všetko nespojí do hustej hmoty.
- 3
Z cesta tvarujeme malé guľôčky. Obalíme ich v kokosovom cukre alebo strúhanom kokose. Skladujeme v uzatvorenej nádobe v chladničke.
Tiež perníkové guľky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu