Foto: kladika
Ak máte veľa zrelých banánov, skúste upiecť tento celozrnný koláč s ovsennými vločkami.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
2 ks |
|
1/2 hrnček |
|
1/2 hrnček |
|
1,5 hrnček zrelé |
|
štipka |
|
1/2 KL |
|
1/2 KL |
|
1,5 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
podľa chuti |
|
|
Postup
-
1
Vajcia vyšľaháme, postupne prišľahávame olej, med a banány. Múku zmiešame s vločkami, orechmi, sódou bikarbónou, soľou a škoricou, pridáme k vaječnej zmesi, dobre premiešame, vylejeme do tortovej alebo koláčovej formy a upečieme.
- 2
Upečené môžme ozdobit ľubovoľným ovocím a poliať čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu