Foto: maminamicha
Doma vyrobené, mňam :D
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
180 minút
na 85 °C
na 85 °C
Postup
-
1
Vykysnutú kravskú hrudku si pokrájame.
-
2
A vkladáme do horúcej vody 85 stupňov (udržiavame teplotu)
-
3
Pomiesime v ruke ale len chvíľku lebo je to horúce. A ťaháme nite ktoré vkladáme do studenej vody ktorú sme si nachystali do misy.
-
4
Tadááá ešte sa močia v studenej vode.
-
5
A tu sú už v slanej vode kde ich necháme postáť kto má ako rád slané.
@mariaklara
@pepinecka
@cica2
@vini55
A AJ VŠETKÝCH OSTATNÝCH CHCEM POPROSIŤ O JEDEN "LIKE" páči sa mi to na tejto stránke VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM www.akosatorobi.sk/vase-rady-tipy/654/domace-kolaciky-stas...
a Eštee :)
www.akosatorobi.sk/vase-rady-tipy/656/kvetinka-na-zjedenie...
Úplne stačí ak ho zavrieš do plastovej dózy, ja som to tiež tak urobila.
Nie nepotrebuje tiež som to mala v uzatvorenej doze a podaril sa.
Mne staci 24hodin pri cca 20°C
Ja robim len zo suroveho.
Kysne to v celku, krájam to az na druhy den.
Dnes som urobil 4 kg syra a nerad by som on prisiel.
Ano mam to zatvorene cely cas neotvaram to len to mam v priehladnej doze aby som videla do vnutra :)
:) Ďakujem veľmi pekne, vyskúšaj mne sa podarili už na 1x možno budeš úspešná :)