Foto: danda3
V takomto teple, aké bolo dnes, nám nie veľmi chutia mäsité pokrmy, tak som zaimprovizovala a vznikol veľmi chutný recept na leto ako Zobraziť celý popisV takomto teple, aké bolo dnes, nám nie veľmi chutia mäsité pokrmy, tak som zaimprovizovala a vznikol veľmi chutný recept na leto ako stvorený.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu aj so šupou nakrájame na menšie kocky, dáme na olej a pražíme, nezabudneme občas premiešať. Nezakrývame, šťava, ktorú cuketa pustí, sa vyparí.
-
2
Keď je cuketa už chrumkavá ale nerozvarená, pridáme scedené šampiňóny a pokrájané sušené rajčinky, premiešame. Šampiňóny môžu byť, samozrejme, aj čerstvé.
-
3
Teraz pridáme korenie, soľ a sójovú omáčku podľa chuti.
-
4
Nakoniec pridáme arašidy, premiešame a podávame buď s ryžou alebo bulgurom.
@afataga Áno, čerstvé šampiňóny by boli oveľa lepšie, robila som z toho, čo som mala doma, iste vyskúšam aj s čerstvými, ďakujem.☺
@babulicka @stacy77777 Ďakujem!♥