Šošovicovica
Horúčavy sú za nami, v lete polievky nevarievam, takže po dlhšej absencii pridávam túto výdatnú...
Grilovaný zubáč so zeleninou
Zubáča umyjeme, osušíme, nakrájame na 3 časti a pražíme na olivovom oleji a masle na koži asi...
Plnené kapustové listy
Jedlo, ktoré milujem. Jedla by som to hoc aj každý deň. Teraz som tvorila...
Vysmážaný syr so šunkou alebo salámou
recept starý, osvedčený no predsa moja , , premiéra, ,...
Cviklovica - polievka z cvikly
Minulý rok som uverejnila na Vareche polievku z tekvice, tento rok môj ocko dopestoval krásne veľké...
Domáce sushi
Zorganizujte si s priateľmi sushi party! Pripravte sa na perfektnú zábavu pri tvorbe valčekov, so sushi...
Jemne zaúdené kačacie prsia s jablkovým pyré
Dobrý obed a večera sú oslavou spoločne stráveného času. O to viac, ak si nimi uctíme sviatočnú príležitosť. Nech...
Fazuľová fit torta
Už sa o tých fazuliach toho popísalo. Každopádne, je to naozaj fantastický recept, čím...
Kuracie prsia v anglickej slanine
... zasa jedna maškrta, ktorú mi poradila kamoška z ...
Satay s arašidovou omáčkou
Cibuľu ošúpeme a na jemno nasekáme. Na panvici rozpálime 2 lyžice arašidového oleja, pridáme nakrájanú...
Trojfarebné rezy s parížskou šľahačkou
Na dnešný sobotný deň som upiekla trojfarebné rezy s parížskou šľahačkou.
Široké nudle se zelím a gazdovskou slaninou
Čím chutnější slanina a k ní křehké špičaté zelí, tím je jídlo chutnější. Zelí stačí...
Ľadový bozk
Jednoduchý tvarohový zákusok s mascarpone, citrónom a snehovým bozkom. Zdobila som jedlými sirôtkami.
Tvarohovo-marhuľové rezy s mandarínkou
... STEAK pridal recept bez fotiek, kde si musíte váhu...
„Dobrý prase všetko spase“ - praženica so šunkou a syrom
... keď už neviete, čo si dať, treba , ,...
Teplý tekvicový šalát s bulgurom
Fazuľu namočíme do vody spolu s bulgurom a necháme napučať asi 24 hodín. Potom uvaríme domäkka....
Buřtguláš s cuketou
Tak jsem zkusil zase něco jiného a protože se to dalo sníst a žijeme, tak to...
Hrachová kaša „špeciál“
Keď už šošovičná kaša s klobásou ( recept od Sovka62 ) bola výborná,...
Jambalaya po slovensky
Základ tohoto, v mojom prípade zeleninového, jedla je najpravdepodobnejšie v hispánskej kuchyni, kde má...
Rýdzik so štyrmi listami
Pri potoku som našiel štyri rýdziky, naložil som ich s cibuľkou a pripravil so zelenými listami...
Ovčie rebro s tekvicovou penou
Očistené a v bylinkách a cesnaku marinované rebro osolíme a pečieme pri 120 °C asi 5 hodín....