Cviklová nátierka
Cviklová nátierka

Cviklovo-bryndzová nátierka

vevericka - fotkavevericka, 31. októbra 2018
Cviklovo-bryndzová nátierka
Foto: vevericka

Vynikajúca a zdravá nátierka z bryndze a červenej repy má krásnu ružovú farbu a je prudko chutná obzvlášť pre deti. Najmenších jedákov je však Zobraziť celý popisVynikajúca a zdravá nátierka z bryndze a červenej repy má krásnu ružovú farbu a je prudko chutná obzvlášť pre deti. Najmenších jedákov je však potrebné obliecť do skafandra, inak budú ružoví všade :-)

5 minút
príprava

Suroviny

125 g
2 ks
1 ks malá
1 strúčik
1 PL




Postup

  1. 1

    Očistenú a nakrájanú cibuľku s cesnakom zalejeme vriacou vodou a necháme chvíľu postáť, následne zlejeme.

  2. 2

    Varenú repu nakrájame na kocky, pridáme cibuľu a cesnak a rozmixujeme. Pridáme maslo a bryndzu a zmiešame. Na záver ochutíme soľou a korením podľa potreby. Nátierka chutí najlepšie s domácim chlebíkom :-)

Diskusia k receptu

motyka
Pre mňa zaujímavá a určite výborná. V poslednom čase dosť jeme červenú repu. Toto mi prišlo vhod. Ďakujem. Ukladám KK.
hanis
Výborná pomazánka - přidala jsem ještě trochu opražených slunečnicových semínek. Díky za recept!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia