![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený diviak s čerešňovou omáčkou
Stehno z diviaka umyjeme, nasolíme a dáme do hrnca. Zvlášť uvaríme 2 diely vody, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bažant s mäsovou plnkou
Žemle namočíme do mlieka, vyžmýkané ich dáme do zomletého bravčového mäsa, osolíme, okoreníme, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rýchly NY Cheesecake
Cheesecake - tvarohová torta je najlepším tvarhovým dezertom aký som kedy jedla :) Existuje mnoho variánt, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Anglické raňajky
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Crepes so slivkami a jogurtom
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Osie hniezda
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Panini s lososom, avokádom a chrenovo – kôprovou smotanou
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zdravé raňajky
Prvé jedlo dňa je tým najdôležitejším. V južnej Európe sú raňajky zväčša skromnejšie a menej výdatné,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Čučoriedkový zákusok
Žĺtky vymiešame s 3 lyžicami cukru do penista. Bielka so zvyšným cukrom vyšľaháme dotuha a sneh...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medovníčky
Recept na tieto medovníčky som získala od "ozajstnej" medovníkarky - medovníčky sú hneď mäkké a vydržia tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šalát z čerstvej červenej repy
Cviklu, jablka a cibulu ocistime, nastruhame na jemno cviklu a jablka, cibulku si nasekame...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šuhajdy z ľadových gaštanov
Keď ich raz ochutnáte, už nikdy nebudete chcieť "obyčajné" šuhajdy.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
File so pstruha sa sparenou zeleninkou
Toto pravidelne robievam ľuďom, ktorých mám rád a viem, že ich tým poteším.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vyprážaný syr v kelových listoch
Recept pochádza z Poľska. Je ľahko stráviteľný, preto ho robievam počas víkendov.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľový guláš
Na oleji speníme cibuľku nadrobno nakrájanú, pridáme umytú fazuľku, chvíľu restujeme. Pridáme červenú papriku,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bažant po taliansky
Bažanta očistíme, umyjeme, osolíme a prešpikujeme anglickou slaninou. Dáme ho do pekáča, potrieme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jarabica na červenom víne
Dobre vyčistené a umyté jarabice zvnútra i zvonku osolíme a vložíme do nich tenké plátky slaniny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Divá kačica na smotane a víne
Divú kačicu stiahnutú z kože rozdelíme na porcie, osolíme a na roztopenej bravčovej masti dobre urestujeme....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené palacinky s paradajkami
Ani už neviem odkiaľ to pochádza, ale rada experimentujem a na základe toho aj toto jedlo...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Divá kačica dusená v ríbezľovej omáčke
Očistenú, vypitvanú, nad ohňom opálenú kačicu umyjeme, osušíme a pokrájame na porcie, osolíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené bravčové stehno
Pomerne rýchla večera, mne najviac chutí so zemiakovou kašou.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzia "divina"
Mäso nakrájame na väčšie kocky. Na rozpálenom oleji posmažíme cibuľu. Na cibuli osmahneme mäso a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paprikáš z bažanta
Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a pokrájame na kúsky. Do horúcej masti pridáme údenú slaninu pokrájanú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zajačie stehno s gaštanmi
Očistené, odblanené, umyté a osušené zadné stehná zajaca prešpikujeme slaninou nakrájanou na tenké prúžky a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zajac na víne a francúzskej horčici
Domáceho zajaca rozdelíme na 8 častí. Na masle a oleji opečieme mäso z obidvoch strán...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ragú z diviačej pečene
Pečeň nakrájame na menšie kocky. V pekáči zohrejeme maslo a pečeň opečieme. Cibuľu očistíme, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečené halušky so slaninou a syrom
Toto jedlo je velmi chutne a je treba malo surovin. ako som povedala rada skusam nove...