Toastová fazuľová paštéta pikant
Branislav Krestián
šéfkuchár hotela Čingov v Smižanoch, 25. marca 2010
šéfkuchár hotela Čingov v Smižanoch, 25. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu zmixujeme, pridáme nadrobno nasekanú zelenú papriku, čili, najemno nastrúhaný syr.
- 2
Rozriedime kečupom alebo pretlakom, spolu premiešame a podávame na opečenom toastovom chlebe alebo bagete.
- 3
NÁŠ TIP: Výborná nátierka je aj z iných druhov strukovín, vyskúšajte napríklad cícer. Ten je základom orientálnej pochúťky hummus, do ktorej sa pridáva olivový olej, citrónová šťava, rasca a čili papričky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Potrebovali by sme vela receptov od veganov na tie dobroty zo strukovin.