Foto: egreska
Výborný namiesto chleba ku polievkam alebo na stol ako príloha k obloženej mise.
Postup
-
1
Zo všetkych surovin si vymiesime cesto,(okrem syra),alebo na to zneužijeme pekarničku. cesto nechame 1/2 hodinku podkysnut,potom ho rozdelime i a ušulame z neho šulky ,ktore krajame ako na dukatove buchtičky.dame si rozpustit kusok masla a kusky cesta v nom namočime a šup do nastruhaneho syra.poukladame alebo nahadzeme do vymastenej formy a nechame ešte 1/2 hodinku podkysnut.Pečieme asi 1/2 hodinu na 180 st.
- 2
Jednotlivé kúsky sa dajú pekne oddelit,takže netreba to krájať..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj mňa štengrujete s tou pekárničkou. Asi nesmiem muža hnevať,a potom mi ju kúpi.( ale keď ja ho tak rada hnevám)
@egre ška vyzerá to super, keďže ja som viac na slané ako na sladké toto určite vyskúšam