2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny - podľa návodu na obale.
- 2
Na rozohriaty olej pretlačíme cesnak. Hneď za tým vložíme do hrnca pokrájané čerstvé šampióny. Trochu posolíme aby pustili štavu a udusíme. (v prípade potreby podlejeme trochou vody) K uduseným šampiónom pridáme syr a za stáleho miešania ho necháme rozpustiť. Pridáme cca. pol hrnčeka vody a špenát (používam mrazený, ale nie pretlak). Zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Osolíme podľa chuti. Necháme asi 5 min. prevrieť za stáleho miešania.
- 3
Cestoviny polejeme hotovou omáčkou a podávame. (Možeme posypať strúhaným syrom)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu