Vajíčko plnené šunkovou penou
Alexander Szépe
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 26. marca 2010
šéfkuchár Wellness hotela Patince, 26. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Šunku pomelieme, rozmixujeme s maslom a taveným syrom do peny. Čerstvú bagetu šikmo nakrájame. Vajcia uvaríme na tvrdo (5 min.), obielime a rozrežeme pozdĺžne na polovice.
- 2
Pripravenú šunkovú penu dáme do zdobiaceho vrecúška a na každý kúsok bagety nastriekame troška peny, aby sa nám vajíčko prilepilo (žĺtkom hore).
- 3
Na vajíčka ozdobne nastriekame šunkovú penu a ozdobíme kúskom citróna a farebnej papriky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu