
Podplamenník alebo slovenská pizza
Podplamenník je taká slovenská pizza. Chlebove cesto - a na vrch niečo mňam....

Rebarborová bublanina
Všade čítam „jednoduchá bublanina“ alebo „bublanina z 1 vajca“ či rýchla, lacná... Moja je asi drahá, komplikovaná a neviem čo ešte, ale chutná....

Vlašský šalát, ako si ho pamätáme
Pôvodný „prvorepublikový“ vlašský šalát podľa jeho autora Rudolfa Linka sa pripravoval z iných surovín....

Pečený losos
Recept je jednoduchý a chutný, vždy sme robili lososa na panvici, ale koža sa prichytávala, v kuchyni bolo cítiť rybu......

Vianočná krémová hríbová polievka
Tento recept je veľmi jednoduchý a polievka mi veľmi chuti. Za to vďačím mojej ex-svokre.

Paradajková polievka - rýchlo a jednoducho
Do hrnca dáme variť vodu s ošúpanou cibuľou a koreninami. Množstvo korenia podľa chuti. Pridáme...