
Polievka s hubami a čiernym koreňom
Krémová so zemiakmi, sladkým zemiakom, cesnakom a smotanou.

Hustý špenátový krém
Najradšej mám husté krémové zeleninové polievky a túto si viete pripraviť, aj keď doma nemáte čerstvú...

Žltý hrach s kurkumovou ryžou
Na záver som pridala na tanier aj jadierka z granátového jablka, asi zvláštna kombinácia ale vrelo...

Yaki Onigiri
Yaki Onigiri, jednoduchý a chutný pokrm, ktorý pochádza z japonskej kuchyne, je skvelý spôsob, ako vytvoriť výnimočné dobroty priamo z pohodlia vášho domova....

Veľkonočný špenát s pečeným Tofu
Ak máte radi tradičné jedlá na netradičný spôsob, určite vyskúšajte tento recept na prípravu veľkonočného špenátu....

Špagety ala čo špajza dala (rajčinkové)
Obed nenavarený a hlad silný :) tak šup rýchlo pozrieť čo máme doma v zásobách a za...

Ostrý džem z broskýň a hrozna
Broskyne a hrozno sparíme vriacou vodou a olúpeme, rozkrojíme a zbavíme kôstok a jadierok.

Fettucine alla Carbonara
Klasický recept z východného Talianska. K tomuto jedlu je najvhodnejší paradajkový šalát z bazalkou a -...

Bravčové plátky s kelom, hubami a paradajkami
Bravčové karé je mäso dosť suché, vhodnou technológiou dusenia či varenia ale z neho pripravíte výbornú chuťovku....

Hovädzie plátky Nany spod Bankova
Nana, milovaná babička mojej vzácnej pani a jej brata Lacka, ktorú nazývali Nanáčka, ale...

Paradajkovo-cviklová „valentínska“ polievka
Aká polievka na Valentína? No predsa paradajkovo-cviklová. Cvikla dodá klasickej rajčinovej polievke krásnu výraznú farbu......

Krémová rajčiaková polievka
Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska, pridáme paradajkový pretlak, bazalku a bobkový list. Osolíme a okoreníme.

Šampiňónová polievočka s mladým špenátom
Rychlosť je pre vačšinu z nás veľmi dôležitá a tak vedieť, že v kuchyni nestrávite celú...

Tapiokový puding so skaramelizovanými hruškami a kardamómom
Recept od Martiny Grňovej (www. foodlover. sk), ktorý si vyskúšali výhercovia marcového kola našej súťaže Varíme...

Kuracie stehná na zelenine s jarnou cibuľkou
Stehná umyjeme a posypeme grilovacím korením, na panvici ich na oleji opečieme, potom stehná vyberieme, prebytočný olej zlejeme,...

Filé z tresky s pomarančmi
Do kastróla vložíme fi lé, pokvapkáme ho šťavou z citróna, pridáme celú olúpanú cibuľu, nové korenie, ...

Makové gnocchi s jahodami
Niet nič ľahšie, ako uvariť kupované cestoviny. Chuť čerstvých je však oveľa príjemnejšia a farba...

Želé z bazy
je to recept od mojej kolegine je uplne lahky a ty co maju radi Bazu si pochutnaju......

Krupoto s mletým mäsom a so špenátom
Poznáte to, keď vonku prší a je tak “čvachtavo”... a žiada sa niečo na zahriatie...

Krémová mrkvovo-feniklová polievka
Sýta a veľmi chutná polievka s nádychom exotiky....

Dýňové (tekvicové) cannelloni
Dají se dělat ze všech dýní a ze všech jsou výborné. V kombinaci se...