Foto: dadoboba
Krásny, príjemný a priateľský recept do daždivého počasia.
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
450 g |
|
150 g |
|
450 g (plátky) |
|
1 ks |
|
1 balenie |
|
150 g |
|
2 strúčikov |
|
1 VELKÝ |
|
1 malý |
|
1 l |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Nivu pokrájame na teflónovej panvici, a necháme rozspustiť. Pridáme pokrájaný (nebola doska) cesnak, a biely smotana na šľahanie. No.
- 2
Špenátovej listy (Vďaka pani Špenátovej za listy) podusíme na pohári vody, kým sa voda vyparí, mierne osolíme a nalejeme z vínka (si).
- 3
Pridáme nivovú omáčku, vystriekame bambíno a hovoríme keď je dosť. Tiež môžeme pridať smotanu na šľahanie (ak je libo).
- 4
Plátky lasagní postupne ponárame do vriacej vody a necháme prejsť varom, cca 1 sekúnd.
- 5
Ukladáme na vymastený plech potretý masťom.
- 6
Pridáme špenátovú zmäs, kúsky stráveného syra (môže byť aj ochutený) a prekrojené paradajky.
- 7
Vrstvíme pokiaľ máme suroviny, ština ktorá nám stečie a zostane, dáme na povrch lasagní, prikryjeme plechom (malým, hej jako) a dáme zapiecť na 20.minút.
- 8
Pred dopečením posypeme krájaným syrom.
- 9
Hotovo! Môže sa jesť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Verím že sme Vám aj čosi poradili, aj Vás trochu pobavili jak sa vraví hej. Nabudúce: Hrochová polievka
Z postupu sa nedá zistiť či ich treba nakrájať, nastrúhať alebo namlieť. Alebo len tak vcelku?
- autor ma velky zmysel pre humor alebo
- si nieco slahol alebo
- prekladal googel