![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sladké dvojfarebné slimáčiky
Kalendárový receptík vhodný ako dobrotka k čajíku alebo kávičke.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené cherry rajčinky
Taliansku kuchyňu mám veľmi rada, pripravujem ju najmä v lete, keď sú čerstvé suroviny...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Karotkovo– zázvorová polievka
V hrnci rozohrejeme maslo, pridáme pokrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak a 3 – 4 minúty smažíme....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablkový mrežovník bez lepku
Dobré koláče nemusia byť vôbec zložité. Ako náš jablkový mrežovník bez lepku....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Studená hovädzia polievka s rajčiakmi
Odmastený vývar z mäsa precedíme cez to najmenšie sitko a odložíme do chladu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rolované stehno so špenátom a orechmi
mám rád jednoduché a dobré jedlá... toto k nim patrí
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sushi v štýle „cha han donburi“
Donburi je tradičné japonské jedlo, je to miska dusenej ryže pripravovaná s rôznymi surovinami. Receptov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cesnakové dukátiky
Deň vopred uvarené zemiaky najemno nastrúhame, pridáme zmäknuté maslo (tuk), preosiatu hladkú múku a vypracujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bezlepkový orechovo-jablkový závin
Z droždia, cukru a teplého mlieka pripravíme kvások, ktorý necháme cca 10 minút vzísť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ovocný koláč
Tak tento recept som našla v kuchárskej knihe po mojich rodičoch, ale písala som ho Ja. Recept...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jablková torta z kysnutého cesta
Z múky, rozpusteného tuku, vajca, kvásku, soli, klinčeka a trošky vanilky urobíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pohankové lívance
Do mísy nalijeme podmáslí (cmar, pozn. red. ), přidáme sůl a postupně přidáváme ostatní...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Prekladaný kel s hubami
Ryžu premyjeme, dáme variť do osolenej vody na 13 – 15 minút a scedíme ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Salsa s mangom a koriandrom
Sledujeme naše ubúdajäce kilá v pokračovaní a s nádejou na úspech! Pomáha nám aj aktívny kontakt s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Linecká torta s malinovým lekvárom
Vynikajúci a pritom jednoduchý dezert z krehkého chrumkavého cesta s lieskovcami, doplnený pikantným lekvárom. Jednoznačne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jogurtová polievka
V stredne veľkom hrnci uvaríme ryžu s 2 hrnčekmi vody domäkka. Pripravíme si 4 hrnčeky horúcej vody.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pizza so slaninkou a skaramelizovanou cibuľou
Spravíme si kysnute cesto vymiesením všetkych surovín. Ja ho robím v pekarničke. Cesto musí byt mäkké a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lievance s kokosom a rumom
Takto dopadol môj pokus oživiť/obmeniť lievance. Fajné, sladké a sýýýýýýýýte :-)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jakitori
Jakitori - kurča na špajdli je japonské národné jedlo, je to náš obľúbený recept na prípravu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Napoleonky z bryndze a opečenej (grilovanej) zeleniny
Pôvodný Napoleon je francúzske pečivo, alebo mille-feuille – tisíc listov, pretože je spravený z niekoľkých...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špargľové rizoto s citrónom a medvedím cesnakom
Tento recept pre vás pripravila Fitrecepty. Vegánsky recept na rizoto isto poteší aj nevegánov, ktorí majú pre zmenu chuť na niečo ľahšie a bezmäsité....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kochlíková praženica
Recept na praženicu, ktorý Vám ponúkam vznikol v čase, keď som sa snažil zaujať moju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tvarohová nátierka
Dnes si robím poriadok v receptoch a vidím, že tu mám kopec rôznych ústrižkov z rôznych...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mošonská zelotekvica
Tekvicu, zemiaky očistíme a pokrájame na plátky, pokvapkáme olejom, osolíme a premiešame. Mrazenú zeleninovú...