8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lístkové cesto vyvaľkáme a dáme do hlbokého plechu tak, aby cesto po bokoch plechu zakrývalo do výšky všetky strany. Do misy si dáme mlieko, tvaroh, žĺtky, cukor, 2 zlaté klasy, vanilkový cukor, všetko dobre vymiešame, vylejeme na cesto a dáme piecť.
- 2
Medzitým si ušľaháme sneh z 5 bielkov s vanilkovým cukrom a 2 PL práškového cukru.
- 3
Tesne pred dopečením natrieme na koláč bielkový sneh a dáme späť dopiecť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu