Kura v jogurte

ivica - bez fotkyivica, 14. januára 2010

Tento rezeň si môžu dopriať aj ľudia ktorý sa musia inak vypražaniu vyhýbať. Mäsko je lahodné a mäkučké a vďaka jogurtu nepotrebuje dlho vyprážať.

20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
380 ml
4 ks
4-5 PL
5-10 strúčikov
1 KL
1/2 KL




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne vložíme do pácu z uvedených surovín a vložíme najmenej na 24 hodín do chladničky. Pred vyprážaním necháme trošku odtiecť a obalíme v strúhanke.

  2. 2

    Cesnak treba dať podľa chuti. Niekomu stačia aj 3 strúčiky. Mäso v žiadnom prípade nevyklepávame, ani nožom! Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi a so zeleninou.

Diskusia k receptu

radost
voláme ich úžasné rezne..vnučka ich má na 1.mieste...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia