Tento rezeň si môžu dopriať aj ľudia ktorý sa musia inak vypražaniu vyhýbať. Mäsko je lahodné a mäkučké a vďaka jogurtu nepotrebuje dlho vyprážať.
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie rezne vložíme do pácu z uvedených surovín a vložíme najmenej na 24 hodín do chladničky. Pred vyprážaním necháme trošku odtiecť a obalíme v strúhanke.
- 2
Cesnak treba dať podľa chuti. Niekomu stačia aj 3 strúčiky. Mäso v žiadnom prípade nevyklepávame, ani nožom! Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi a so zeleninou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu