Foto: marianne
Crostini môžem vždy a všade..našla som ich pod názvom BELL PEPPER CROSTINI. Tieto z hrubostennej farebnej papriky sú úžasné a milovníci grilovaných paprík si Zobraziť celý popisCrostini môžem vždy a všade..našla som ich pod názvom BELL PEPPER CROSTINI. Tieto z hrubostennej farebnej papriky sú úžasné a milovníci grilovaných paprík si prídu na svoje.Mali sme výborné raňajky.Možno potešia aj vegánov.:-)
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriku grilujeme tak,aby koža sčernela.Počas grilovania ju trošku pootáčame nech je opečená rovnomerne.
-
2
Ugrilovanú zabalíme na 5 minút do papierového vrecka,potom odstránime kožu a jadierka z nej.Opatrne opláchneme a vysušíme na čistom obrúsku.Nakrájame papriku na tenké prúžky a preložíme do misky.Pridáme cesnak,bazalku,olivy,olej,soľ,korenie a marinujeme v chladničke 4 hodiny.Ja som si to už večer pripravila a ráno natierala.Hlad je hlad:-)
-
3
Natierame paprikovú zmes na čerstvo toastovaný chlieb a podávame.
chybu. Len by som dal dvojnásobné množstvo. Perfektné !!!!!