Katy rezeň

stefanm - fotkastefanm, 21. mája 2010
Katy rezeň
Foto: stefanm

Tento recept je určený špeciálne pre jednu osobu .

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
3 PL
2 ks




Postup

  1. 1

    Rezne mierne naklepeme,narežeme na okrajoch, osolíme,okoreníme a obalíme v múke ,rozmiešanych vajíčkach,strúhanke,opäť vo vajíčkach a v strúhanke.Takto obalené rezne vyprážame na dostatočnom množstve rozpáleného oleja.Po krátkom vychladnutí na vrchnú stranu rezňa nakreslíme "ježibabu" a podávame s vhodnou prílohou.

Diskusia k receptu

jezibabka1
pre ostatných: @stefanm ma poprosil o uverejnenie tohoto receptu, ja som mu samozrejme dala súhlas, veď na Vareche ľubime srandu:) len ja doteraz neviem dať ústa do pôvodného stavu a moje sadielko sa stále natriasa:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
babav
Bolo by ta skoda zjest,jezibabka ,kto by nam tu zlepsoval naladu ;-)?
sairaam
Stefanm tak toto je veľmi pekné.
jezibabka1 verím Ti, že Ťa to veľmi potešilo.
Asi sa uvidíš na každom rezni, čo budeš mať na tanieri :-)))))
jezibabka1
@sairam ja oddnes, keď uvidím rezeň, tak sa mi tam zjaví Štefan a naša koverzácia na FB, ktorá mala viac :))))))))))))))))))))))))))))))))) ako slov:)))
vavrinec
co dodat? snad jen to, že toto téma je naprosto unikátní, nejhezčí pták je kačena, nejlepčí knedlík je řízkový :-)
tinca
jezibabka ta vychodňar len vychodňarke, na strednô slovensko NIE!! Ale veľmi vtipné, keď budem robiť rezne jezibabka, tak na ťa na každom uvidím.
zuzana3131
ahoj ježibabka....som tu nová, ale vidím že ty si sa tu udomácnila... super...ten rezeň nemá chybu, len by mi asi srdiečko nedalo si do teba zahryznúť.... :O)
kuchticka
No, to sa poviedlo)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@jezibabka je tak carovna a zacarovana do vsetkeho co suvisi s vtipom a dobrou naladou.
@stefanm , ty si umelec a jezibabka si take dielo zasluzi.
evanaaa
No, už som si myslela, že to je obrázok aký sa teraz zvykne dávať na torty. Pekné....a ešte na takom pevnom podklade, myslím ten duplovaný panýr. Moja švagrina napríklad ľúbi rezne kvôli vypraženej strúhanke, tiež to robieva dvojito. Dokonca povedala, že takto by zjedla aj obalovaný a vypražený papier, cha ,cha.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia