Foto: stefanm
Tento recept je určený špeciálne pre jednu osobu .
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne mierne naklepeme,narežeme na okrajoch, osolíme,okoreníme a obalíme v múke ,rozmiešanych vajíčkach,strúhanke,opäť vo vajíčkach a v strúhanke.Takto obalené rezne vyprážame na dostatočnom množstve rozpáleného oleja.Po krátkom vychladnutí na vrchnú stranu rezňa nakreslíme "ježibabu" a podávame s vhodnou prílohou.
jezibabka1 verím Ti, že Ťa to veľmi potešilo.
Asi sa uvidíš na každom rezni, čo budeš mať na tanieri :-)))))
@jezibabka je tak carovna a zacarovana do vsetkeho co suvisi s vtipom a dobrou naladou.
@stefanm , ty si umelec a jezibabka si take dielo zasluzi.