Kotleta s prílohou à la Wellington z Veľkej Británie
Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 4. septembra 2019
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 4. septembra 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Na rozpálenej panvici grilujeme osolené a okorenené kotlety asi 3 minúty z oboch strán. Rúru predhrejeme na 175 °C, vložíme kotlety a pečieme 30 minút.
- 2
Uvaríme ošúpané bataty a cviklu. Rozmixujeme najemno. Rozvaľkané lístkové cesto naplníme najprv kašou z batatov, potom navrstvíme pyré z červenej repy a pridáme zelený hrášok. Naplnené cesto zrolujeme a pečieme 15 minút.
- 3
Dve lyžice brusnicového džemu dáme na panvičku a pridáme červené víno. Varíme 5 minút.
Tiež kotlety:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu