![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný losos s bylinkovým maslom
Dobré imunita je v čase pandémie veľmi dôležitá. Posilniť si ju môžete aj týmto skvelým receptom....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chudnutie s Varechou 5. deň
Pri chudnutí je dobrý každý tip na chutné jedlo. V tomto videu vám opäť prinášame jedálniček...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené ančovičky (Hamsi tava)
Výborná, veľmi obľúbená turecká špecialita z maličkých rybičiek....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka na tymiane s opečenou zeleninou
Filety zo šťuky opláchneme studenou vodou. Osušíme. Filety ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Candát (zubáč) s holandskou omáčkou
Candáta pokapeme citronem, osolíme, opepříme a trochu posypeme drceným kmínem. Opečeme na másle nejdříve...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Štedrovečerná večera
Tradičný, chutný, obľúbený a v našej rodine nenahraditeľný vianočný recept:-).
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sumček africký s pečenými zemiakmi a jogurtovým dipom
Zmiešame múku, soľ, mleté čierne korenie a červenú papriku. Približne v pomere 1:1...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Candát, smetanový pórek a brambory
Na másle zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený pórek, osolíme, opepříme a krátce...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos, ako ho zbožňujú synovia Wandy Adamík Hrycovej
Energická filmová producentka nerada trávi veľa času pri varení. Prezradila nám jeden zo svojich rýchlych receptov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ryba v jogurtovej omáčke
Rybie filé umyjeme a trochu vysušíme. Cesnak a cibuľu ošúpeme a najemno nasekáme.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mořská štika s cibulovým pyré a cibulová polévka
Štiky rozpůlíme a vyjmeme páteř, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Mouku smícháme s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na ázijský spôsob
Rybky máme u nás radi a naším favoritom je vianočný kapor :-D Ale ani inými rybkami nepohrdneme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaný losos po domácku
Máte rádi lososa? Já se přiznám, že je to jediná ryba, kterou nemusím tepelně upravenou,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jednoduchý losos s pomarančovým korením
Čerstvému lososovi podľa mňa svedčí úplne jednoduchá príprava, žiadne zložité receptúry.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vianočná rybacia polievka
Z masla a hladkej múky si pripravíme svetlú zápražku, ktorú zalejeme vopred pripraveným teplým rybacím vývarom, rozšľaháme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh pečený na masle s mandľami
Rada takto pripravujem pstruha. Je to rýchle a chutí to veľmi dobré.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tuniak s plnenými batatmi podľa Majselfa
Raper Majself nám ukázal, ako pripravuje lahodné steaky z tuniaka s pikantným dipom a plnenými batatmi....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morská šťuka v smotanovej omáčke
Nieje to zrovna najzdravšia verzia prípravy ryby. Ale je veľmi chutná a rýchla... a aj...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pomazánka z uzené makrely
Makrelu zbavíme páteře a kůže a opatrně zbavíme všech kostí a dáme do mísy. Přidáme sýry,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos so špargľou v prosciutte s horčicovým dresingom
Špargľu očistíme a blanšírujeme v osolenej vode asi 2 – 3 minúty. Schladíme v studenej vode....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vianočná večera - kapustnica, vyprážaná ryba a zemiakový šalát
"Vianoce Vám" - projekt, ktorý vznikol vďaka ľuďom s dobrým srdcom. Večera na Štedrý deň...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Paradajkovo-avokádový šalát so sezamom a s lososom
Semienka sa stali doslova hitom moderného kulinárstva a výživy. Ja však pri nich spolu s ďalšími nadšencami –...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený losos s quinoou a pečenou zeleninou
Takéto jedlo z rúry je u nás obľúbené, pretože všetko naraz vložím do rúry a mám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na hráškovom pyré s hubami a konfitované zemiaky
Osolené a okorenené filety zo zubáča restujeme na olivovom oleji približne 2 minúty z každej strany podľa...