Rybacia živánska
Rybacia živánska

Rybacia živánska fotorecept

Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 27. septembra 2019
Rybacia živánska (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
45 minút
príprava

Suroviny

800 g
600 g
300 g
2 ks
3 ks
1 ks
1 ks
8 strúčikov
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájame rybu, zemiaky, slaninu, papriku, cibuľu, pór a fenikel.

    Rybacia živánska (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vložíme do misy, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Pridáme pretlačený cesnak, soľ a korenie.

    Rybacia živánska (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pripravenú zmes ukladáme na alobal, pridáme čerstvý rozmarín a vytvoríme balíčky. Pečieme na pahrebe, alebo na grile približne 30 minút.

    Rybacia živánska (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: