Štedrovečerná večera
Tradičný, chutný, obľúbený a v našej rodine nenahraditeľný vianočný recept:-).
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
Ryba: | |
4 porcie |
|
|
|
4 PL |
|
2 ks |
|
4 PL |
|
|
|
Zemiakový šalát : | |
7 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
2 PL |
|
|
|
2 PL |
|
1 bal. pochúťková |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kapra nasolíme, obalíme v múke, v rozšlahaných vajíčkach a v strúhanke. Usmažíme na rozpálenom oleji.
- 2
Zemiaky si uvaríme v šupke, ošúpeme, pretlačíme cez tlačítko na zemiaky, pridáme pokrájanú zeleninu, vyklopíme smotanu a pridáme majonézu. Osolíme, okoreníme a premiešame.
- 3
Kapra podávame s vychladeným zemiakovým šalátom. Dobrú chuť:-).
Tiež šalátom:
Ďalšie recepty:
- 2
Je pre mňa nesmierne dôležitá. Je rovnako rozmazaná, ako tvoja foto, ale je tam a navždy bude. Rovnako ako iné spomienky na neho, na zdobenie stromčeka, na zazvonenie zvončeka a na to teplo obývačky. Dodnes sa nenaháňam za tým mať dokonalý vianočný stôl, aby sa z Vianoc nestal iba komerčný kŕč. Nepotrebujem mať vo vani kapra, ani tonu sladkostí. Si ľudská, tak na mňa pôsobíš a to je dobre. Áno, pridala si rozmazanú foto. No a? Áno, každý má ten svoj recept. No a? Všetko je to v poriadku. Si na vareche, si človek na druhej strane monitoru. Maj pekný deň!