Rybacia nátierka
Rybacia nátierka

Rybacia nátierka

helena10 - bez fotkyhelena10, 20. júla 2021
Rybacia nátierka
Foto: helena10

Obľúbená tiež.

Suroviny

200 g (konzerva)
70 g (Zlatá Haná)
70 g
1 ks
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
Na posypanie:
 (alebo pažítka, petržlenová vňať)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nadrobno nakrájanú cibuľu a ostatné potrebné suroviny dáme do jednej nádoby.

    Rybacia nátierka - obrázok 1
  2. 2

    Vyšľaháme mixérom.

    Rybacia nátierka - obrázok 2
  3. 3

    Podávame s chlebom, pečivom a čerstvou paradajkou. Vrch si každý podľa chuti posype vňaťou z jarnej cibuľky, pažítky alebo petržlenu.

Recept je zaradený do kategórií:
Nátierky, Rýchla príprava (do 30 min.), Studené pokrmy

Diskusia k receptu

evanaaa
Tiež som si všimla aj v bryndzovej nátierke, maslo aj ten tuk (Zlatá Haná), podľa mňa je maslo ideálne, načo ešte ten tuk? Ale to si myslím ja, inak, tá nátierka nemusí byť zlá......
helena10
Tak to máme radi. A pridaním Hany - zmesovej nátierky - je rybacia, bryndzová,... ľahšie rozotierateľná. Aj keď sa vyberie z chladničky.