Sumček africký s pečenými zemiakmi a jogurtovým dipom
Foto: foorick
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Zmiešame múku, soľ, mleté čierne korenie a červenú papriku. Približne v pomere 1:1. V zmesi obalíme sumčeka. Opražíme na masle z oboch strán do zlatista.
- 2
Zemiaky zalejeme vodou a uvaríme do polomäkka. Scedíme, prekrojíme na polovicu, rozložíme na plech, potrieme rozpusteným maslom, osolíme a posypeme rascou. Dáme piecť do rúry na 200 stupňov do svetlohneda.
- 3
Jogurt zmiešame s trochou horčice a kečupu, pridáme šťavu z citróna a provensalské korenie. Dobrú chuť.
Tiež sumček africký:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Keby si vedela ako ich chovaju a cim ich krmia, asi by si to nejedla.
Aj toto? je podobné ako Pangas? Uf
Podla toho kde, chovaju sa aj u nas, toho by som sa nebala, ale dovazaju sa aj z Azie a to uz ine kafe.
Celkom možné. Ktosi mi to priniesol, nekupovala som a odvtedy ani nekúpila (nie schválne) práve preto, lebo o rybe a ani jej zdroji v podstate nič neviem. Vďaka za "popchnutie" zistiť viac.