Mungové ragú s opečeným zubáčom
František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 26. marca 2019
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 26. marca 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vopred namočenú fazuľu mungo uvaríme domäkka. Na masle opražíme nadrobno nakrájanú šalotku, čili a cesnak, pridáme scedenú fazuľu mungo a spolu s korením a so soľou premiešame.
- 2
Zubáča osolíme a opečieme z oboch strán dozlata na masle. Pečieme pomalšie, najlepšie na teflonovej panvici.
- 3
Zubáča podávame s teplým mungovým ragú. Pred podávaním môžeme hotové jedlo pokvapkať citrónovou šťavou. Rybu odporúčame piecť ako poslednú, aby nebola suchá.
Tiež ragú:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu