Fazuľové ragú
Fazuľové ragú

Mungové ragú s opečeným zubáčom

František Mátéffy
šéfkuchár reštaurácie Koliba, Hotel & Spa Resort Kaskady****, Sliač-Sielnica, 26. marca 2019
Mungové ragú s opečeným zubáčom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
90 minút
príprava

Suroviny

600-700 g filety
400 g
100 g
200 g
4 strúčiky
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vopred namočenú fazuľu mungo uvaríme domäkka. Na masle opražíme nadrobno nakrájanú šalotku, čili a cesnak, pridáme scedenú fazuľu mungo a spolu s korením a so soľou premiešame.

  2. 2

    Zubáča osolíme a opečieme z oboch strán dozlata na masle. Pečieme pomalšie, najlepšie na teflonovej panvici.

  3. 3

    Zubáča podávame s teplým mungovým ragú. Pred podávaním môžeme hotové jedlo pokvapkať citrónovou šťavou. Rybu odporúčame piecť ako poslednú, aby nebola suchá.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: