Rybacia nátierka
Foto: hviera
Veľmi rýchla večera
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nakrájame cibuľu, kľudne na väčšie kúsky. Dve konzervy ryby (na tento účel mám najradšej značku Giana - sardinky vo vlastnej šťave) aj so šťavou a spolu s cibuľou rozmixujeme ponorným mixérom.
- 2
Pridáme mleté čierne korenie, zmäknuté maslo a horčicu, zmiešame a podávame.
- 3
Ak maslo nie je zmäknuté, tak radšej bez neho odporúčam.
Tiež rybacia nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Samotne sardinky nemám rada, ale nátierku z nich áno, asi láska zo školy :-)))
ja som tiež robila nerozmixované, ale zistila som, že je to iné, úplne iné chute vyjdu. A toto sa mi ujalo viac :)
vyskúšam tie ovsené vločky, možno aj vajce a syr nabudúce :)