Pikantná rybacia polievka so zeleninou
Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 26. augusta 2020
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 26. augusta 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 400 g bez kostí (kapor, zubáč, ostriež) |
|
| 2 ks |
|
| 2 ks |
|
| 1 ks |
|
| 300 g |
|
| 200 g (alebo pasírované paradajky) |
|
| 2 PL |
|
| 3 ks čerstvá |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 150 g |
|
|
|
Postup
-
1
V hrnci na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájanú zeleninu a pretlak, ktorý tiež chvíľku restujeme. Podlejeme vodou a necháme variť. Keď voda vrie, vložíme kúsky rýb a čili. Povaríme asi 20 minút.
- 2
Polievku zahustíme Solamylom rozmiešaným v troške vody.
- 3
Podávame so smotanou a s nasekaným kôprom.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu