Pikantná rybacia polievka so zeleninou
Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 26. augusta 2020
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 26. augusta 2020
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g bez kostí (kapor, zubáč, ostriež) |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
300 g |
|
200 g (alebo pasírované paradajky) |
|
2 PL |
|
3 ks čerstvá |
|
|
|
|
|
|
|
150 g |
|
|
Postup
-
1
V hrnci na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájanú zeleninu a pretlak, ktorý tiež chvíľku restujeme. Podlejeme vodou a necháme variť. Keď voda vrie, vložíme kúsky rýb a čili. Povaríme asi 20 minút.
- 2
Polievku zahustíme Solamylom rozmiešaným v troške vody.
- 3
Podávame so smotanou a s nasekaným kôprom.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu