Rybacia polievka
Rybacia polievka

Pikantná rybacia polievka so zeleninou

Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 26. augusta 2020
Pikantná rybacia polievka so zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
40 minút
príprava

Suroviny

400 g bez kostí (kapor, zubáč, ostriež)
2 ks
2 ks
1 ks
300 g
200 g (alebo pasírované paradajky)
2 PL
3 ks čerstvá
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V hrnci na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno pokrájanú zeleninu a pretlak, ktorý tiež chvíľku restujeme. Podlejeme vodou a necháme variť. Keď voda vrie, vložíme kúsky rýb a čili. Povaríme asi 20 minút.

  2. 2

    Polievku zahustíme Solamylom rozmiešaným v troške vody.

  3. 3

    Podávame so smotanou a s nasekaným kôprom.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Obed, Polievky, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre