Náš pšeničný chlieb
V kompótovej miske zmiešam droždie s cukrom a 50 ml vlažnej vody. Odložím bokom.
Môj kváskový špaldový chlieb pečený vo forme
Prípravu štartéra spravíme 3-4 h pred miesením cesta (podľa teploty v miestnosti). Vymiesenie cesta: Do stredne veľkej misy...
Domáci chlieb z Polonín
Recept pochádza od Jaroslava Lechana z občianskeho združenia Košiar, ktoré vytvorilo Remeselné centrum v Topoli....
Chrumkavý chlebík
Tento chlebík som skúšala prvýkrát a dopadlo to výborne, tak som sa chcela podeliť o recept....
Chlebík s medom
Aj keď je na prvý pohľad zvláštne pridávať do chleba med, je to surovina, ktorá dodá chlebu inú dimenziu....
Bezlepkový chlieb z domácej pekárne
Vyskúšajte náš nový recept na bezlepkový chlieb z domácej pekárne, s použitím našej bezlepkovej múčnej zmesi...
Môj zemiakový chlieb
Počas prvej vlny COVID 19, mi moje deti kúpili domácu pekáreň. Tak som začala piecť...
Bruschetta s medom, citrónom a ružovým korením
Nebe v hubě ... ako by povedali naši susedia v ČR. Milujem farebné jedlá aj nové kombinácie surovín....
Kváskový ražný chlebík
Najprv si spravíme štartér, na ktorý budeme potrebovať: materský kvások, vlažnú vodu a múku...
Hrnčekový chlebík s chrumkavou kôrkou
Hrnček používame 250-300 ml. Všetko dáme do jednej misy - 1, 5 hrnčeka hladkej múky, ...
Bezlepkový chlieb s medvedím cesnakom
V období medvedieho cesnaku je toto pastva pre chuťové poháriky. Chlebík je nenáročný a pokojne medvedieho cesnaku môžete pridať podľa chuti aj viac....
Pšenično-ražný chlieb so sušenými hubami
Recept na tento chlebík som dostala od svojej kamarátky Airan, rodilej Bulharky, už pred rokmi....