Foto: londenite
Tento recept je taký piatkový na večer, urobený z radosti, že ste našli na prechádzke v lese huby. Z obchodu huby budú rovnako chutné. Pokrájate, Zobraziť celý popisTento recept je taký piatkový na večer, urobený z radosti, že ste našli na prechádzke v lese huby. Z obchodu huby budú rovnako chutné. Pokrájate, podusíte, naložíte na opečený chlieb a je to.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Huby a cibuľu očistíme a pokrájame.
-
2
Na oleji opražíme cibuľu a huby. Posolíme (ja som použila bylinkovú soľ), hodíme vetvičku rozmarínu, podlejeme a necháme dusiť aspoň 10 minút.
-
3
Neskôr pridáme pokrájanú salámu, paradajku, pridáme štipku provensalského korenia, nasekanú petržlenovú vňať a pokrájaný strúčik cesnaku. Odkryté to máme na ohni ešte 6 minút.
-
4
Chlieb opečieme na panvici alebo v hriankovači a naložíme naň podľa chuti huby z panvice. Môžete si to posypať ešte žeruchou alebo pažítkou, petruškou.
Diskusia k receptu