prazdny

Bao s pečeným bravčovým bôčikom a tempura jablkom

Bravčové mäso

Bao je čínska parená buchtička, ktorá môže byť plnená rôznymi mäsom, zeleninou, tempurou a...

prazdny

Krvavnička s kyslou kapustou a plneným zemiakom

Bravčové mäso

Cibuľu upražíme na masti, pridáme koreniny, med a domácu kyslú kapustu, posolíme a asi 10...

prazdny

Pečená bravčová panenka obalená v pivnom slade so smotanovo-horčicovou omáčkou

Bravčové mäso

Keďže vegánom už istú dobu nie som, a varíme si doma mimo jedla aj domáce pivko,...

prazdny

Tokáň čermeľského pytliaka

Bravčové mäso

Pytliacky by mal byť z diviačiny, ale kde ju tu zoženiem. Tokáň, podobný gulášu, má menej šťavy, pripravuje sa z bravčového, hovädzieho, či z jahňacieho mäsa....

prazdny

Plnená kelová hlava

Bravčové mäso

Jesenný recept pre tých, ktorí sú leniví robiť plnené kelové listy.

prazdny

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou

Bravčové mäso

„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

prazdny

Trojmäsové gigant gule v arrabbiata-marinara omáčke

Hovädzie mäso

Veľa vody pretieklo v našich tokoch. Niekedy okolo roku 1975 som v Brne vyhral jednu z...

prazdny

Bravčová roláda na grile s barbecue omáčkou

Bravčové mäso

Najlepšie chutí s domácim kapustovým šalátom alebo s natrhanými lístkami ľadového šalátu.

prazdny

Cibuľový chlieb s pikantnými mäsovými rezančekmi

Bravčové mäso

Cibuľový chlieb: Pri príprave chleba postupujeme podľa základného receptu a pridáme doň praženú cibuľu. (Základný recept na...

prazdny

Šťavnatý mäsový bochník s čerstvými hubami

Hovädzie mäso

Mám nadovšetko rád potulky po lesoch, horách, lúkach a stráňach Slovenska, vždy, hlavne...

prazdny

Panenka s pistáciovou kôrkou a vínovým rizotom

Bravčové mäso

Mäso odblaníme a pokrájame na hrubé medailóniky. Osolíme, okoreníme, potrieme olejom a poukladáme do...

prazdny

Zemiaková polievka s úžasnou chuťou

Bravčové mäso

Doma je sezóna húb v plnom „cvale, až trysku“, ja v tunajších podmienkach môžem o nej iba snívať....

prazdny

Bramborové špalíčky se špenátem a pečený bůček

Bravčové mäso

Chtěl jsem dělat bramborové knedlíky a pak jsem se rozhodl pro špalíky. Potřeboval jsem udělat vepřovou...

prazdny

Bravčové rebrá na červenom víne s hlivou

Bravčové mäso

Jednoduché jedlo spojené s hlivou ustricovou.

prazdny

Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989

Bravčové mäso

Recept podľa kalendára Gazdinka z roku 1989.

prazdny

Špíz z troch druhov mäsa s grilovanou kukuricou

Hovädzie mäso

Špíz podávame s grilovanou zeleninou, pečeným zemiakom, kyslou smotanou a čerstvou pažítkou.

prazdny

Bravčová panenka na kukuričnej kaši

Bravčové mäso

Všeobecne používané prílohy môžeme nahradiť častokrát zabúdanou zámeškou, kukuričnou kašou, s ktorou v tomto videu...

prazdny

Líčka s chrenovým žemľovým nákypom

Bravčové mäso

Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá,...

prazdny

Pečené rebierka s kukuričnými kôpkami

Bravčové mäso

Rebrá narežeme na 12 kúskov, osolíme, okoreníme, pridáme cesnak, cibuľu, bylinky a pečieme v...

prazdny

Domáca gulášová polievka

Bravčové mäso

Vo väčšom hrnci opražíme na troche masti slaninu nakrájanú na menšie kocky. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu...

prazdny

Bravčová minútka na mandliach a makadámiách

Bravčové mäso

Variant s bravčovými plátkami, som okopíroval z originálu s kuracinou na mandliach, pripravovanou mojim „bratránkom“ Slávkom, v Pavlůvkach na Slovácku....

prazdny

Zeleninový šalát s bravčovými rezančekmi a so strateným vajcom

Bravčové mäso

Bravčové karé nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme olivový olej, pridáme na drobno nakrájanú šalotku,...

prazdny

Bravčové plátky s kelom, hubami a paradajkami

Bravčové mäso

Bravčové karé je mäso dosť suché, vhodnou technológiou dusenia či varenia ale z neho pripravíte výbornú chuťovku....

prazdny

Krupoto s mletým mäsom a so špenátom

Bravčové mäso

Poznáte to, keď vonku prší a je tak “čvachtavo”... a žiada sa niečo na zahriatie...

prazdny

Bravčová pečeň s cibuľovým pyré a karamelizovanými jablkami

Bravčové mäso

Zabíjačka patrí k pokladom slovenskej gastronómie. Nie je len o hodovaní, ale aj o tradíciách a osobitej atmosfére. Pri...

prazdny

Cuketové placky s bravčovými kúskami

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na rezance alebo kocky. Dáme ho na rozohriaty olej a sprudka opečieme. Keď...