Bravčový steak na prírodno
Foto: marcel83
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g (krkovička) |
|
1 štipka |
|
1 štipka |
|
1/2 PL |
|
1 strúčik |
|
Príloha: | |
500 g |
|
5-6 guličiek |
|
200 g čerstvé |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1- 1,5 cm. Potrieme prekrojeným cesnakom. Pokoreníme z oboch strán. Sprudka opečieme na panvici cca 3-4 min každú stranu na masti. Vytiahneme na drevenú dosku a zabalíme do alobalu.
- 2
Šampiňóny nakrájame na menšie kusy, na panvici speníme maslo, prihodíme huby, krátko porestujeme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, pokoreníme, posolíme a odstavíme.
- 3
Zemiaky som varil klasicky vo vode :) s viazaničkou petržlenovej vňate, soľou a celým čiernym korením. Niekedy pridávam aj kmín. Nie veľa.
- 4
Servírujeme. Solíme až na tanieri.
Tiež bravčový steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu