Bravčový steak
Bravčový steak

Bravčový steak na prírodno

marcel83 - fotkamarcel83, 17. decembra 2018
Bravčový steak na prírodno
Foto: marcel83
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g (krkovička)
1 štipka
1 štipka
1/2 PL
1 strúčik
Príloha:
500 g
5-6 guličiek
200 g čerstvé

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky hrubé cca 1- 1,5 cm. Potrieme prekrojeným cesnakom. Pokoreníme z oboch strán. Sprudka opečieme na panvici cca 3-4 min každú stranu na masti. Vytiahneme na drevenú dosku a zabalíme do alobalu.

  2. 2

    Šampiňóny nakrájame na menšie kusy, na panvici speníme maslo, prihodíme huby, krátko porestujeme, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, pokoreníme, posolíme a odstavíme.

  3. 3

    Zemiaky som varil klasicky vo vode :) s viazaničkou petržlenovej vňate, soľou a celým čiernym korením. Niekedy pridávam aj kmín. Nie veľa.

  4. 4

    Servírujeme. Solíme až na tanieri.

Diskusia k receptu


Jeden komentár