Bravčové ragú
Bravčové ragú

Znojemské bravčové ragú fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 21. októbra 2018

Náš nedeľný obed. Bravčové kocky na cibuľke s horčicou, paradajkovou šťavou, vareným vajíčkom a zavarenými uhorkami.

5
porcií
10 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
50 g domáca
1
1 PL
2 PL
1 PL (Zlatý klas)
2 ks varené
2 ks
1 KL
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rajnicu som dala nakrájanú slaninu na kocky, opiekla som a keď uvoľnila tuk, pridala cibuľu a spolu opekala. Pridala som na kocky nakrájané mäso a spolu krátko podusila. Pridala mletú červenú papriku a paradajkovú šťavu, zmiešala a podliala som mäsovým vývarom. Osolila, okorenila, pridala som horčicu a mäso dusila do mäkka. Keď bolo mäso polomäkké len tak som posypala hrubou múkou a tým sa šťava zahustila. Počas dusenia som podľa potreby podliala vývarom.

    Znojemské bravčové ragú (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Vajcia som uvarila, ošúpala a spolu s uhorkami nakrájala na kocky...

    Znojemské bravčové ragú (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...pridala som ich už úplne mäkkému mäsu a zároveň som pridala zelenú čerstvú majoránku, ktorá veľmi príjemne ochutila jedlo.

    Znojemské bravčové ragú (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Jedlo som podávala s varenou ryžou. Prajem vám dobrú chuť.

    Znojemské bravčové ragú (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: