Panenka s dvojakou fazuľou na víne
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 19. novembra 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 19. novembra 2018
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme a opečieme na panvici. Vyberieme ju z panvice. Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a restujeme ju, až kým nezmäkne.
- 2
Prilejeme víno, necháme odpariť, potom pridáme vývar a všetku fazuľu. Na fazuľu položíme panenku, zakryjeme a dusíme 10 minút.
- 3
Pred dokončením pridáme špenát. Nakoniec do fazule pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Tiež s fazuľou:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu