Bravčové stehno s ríbezľami

skatulka - fotkaskatulka, 17. januára 2019 13:24
Ďalšie recepty »
Bravčové stehno s ríbezľamiFoto: skatulka

Ja som recept pripravovala z bravčového, ale určite ho môžete povýšiť ak si ho pripravíte z hovädzieho alebo diviny.

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Na oleji si speníme pokrájanú cibuľku. Pridáme na kocky pokrájanú mrkvu a petržlen. Opečieme tak, aby zelenina chytila farbu. Pridáme pokrájané mäso a necháme zatiahnuť.

  2. 2

    Osolíme a pridáme domáci ríbezľový lekvár. Pokojne ho pridajte viac, omáčka bude aspoň výraznejšia a pikantnejšia. Dusíme do zmäknutia.

    Bravčové stehno s ríbezľami - obrázok 2
  3. 3

    Ako prílohu dom zvolila zemiakovo-batatové pyré. Zemiaky a bataty uvaríme v pomere 1:1. Zlejeme a dochutíme maslom a soľou a rozpučíme.

    Bravčové stehno s ríbezľami - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist