Domáce údené klobásky
Foto: avuska
240 minút
na 350 °C
na 350 °C
Postup
-
1
Mäso bravčové a králičie pomelieme, premiešame, pridáme soľ, mletú červenú papriku, prelisovaný cesnak a mleté čierne korenie. Dobre premiešame a zmes necháme odležať.
- 2
Mäsovú zmes ochutnáme, v prípade potreby ešte dochutíme soľou a koreninami. Zmes plníme do čriev, necháme odležať a údime na miernom ohni. Najlepšie je bukové drevo. Po 4 hodinách údenia je hotovo. Ķlobásky necháme vychladnúť a zmrazíme.
Tiež domáca klobása:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Neboli, pridam rez, ked bude kostovka🙂
A tu je kostovka