![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor na víne
Koho omrzel vysmážaný kapor na štedrovečernom stole, tomu ponúkam môj recept na skvelú rybu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závitky zo šialene zdravej zeleniny - kelu
Kelové listy tentokrát nie plnené mletým mäsom, ale rybím filé, zmesou zeleniny a syrom s...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rizoto s cviklou a bielou rybou
Dnes vám ponúkam nový recept, vyznačujúci sa nezvyčajnou kombináciou surovín. Rizoto z cvikly a bielej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný kapor s krémovými zemiakmi
Jednoduchá príprava kapra alebo aj inej ryby a k nemu netradičná príloha. Kapor bol ulovený v...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na citróne Petra Batthyanyho
Slovenský herec Peter Batthyany známy ako Banán zo sitcomu Maftory, či kapitán Maroš Nagy zo seriálu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Amur na pare
Toto je môj druhý recept z Amura a je robený v parnom hrnci so zeleninou tak, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený tostolobik
Děti se zase jednou sjely na návštěvu a tak se mi zdála celá pečená ryba na stole...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jemné vyprážané medailóniky z kaprích ikier
Vopred sa vám musím ospravedlniť za výnimočne nedostatočný fotomateriál. Na prezentáciu tejto pochúťky som sa rozhodol...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Dúhový pstruh na tekvicovom pyré
Nemám slov... ochutnajte, je to skutočný zážitok. pritom celkom rýchle
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Candát (zubáč) v mandlovém trojobalu
Velmi příjemná úprava candátího filetu, jehož chuť je podtržena mandlovým trojobalem.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený amur
V tomto jedle som si dovolil spojiť chute ryby a húb. Na jeho prípravu som použil...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos v lístkovom ceste
Mrkvu a pór nakrájame na veľmi tenké a dlhé rezance, krátko povaríme v osolenej vode a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečené pstruhy so šampiňónmi, provensálskym korením a smotanou
Takto upraveného pstruha máme najradšej...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kapor na spôsob „Rác“
Kapra nakrájame na kusy a prešpikujeme slaninou. Zemiaky uvaríme v šupke a nakrájame na plátky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s bramborovozelerovou kaší a šampiňonovým bešamelom
. včera som dostal , , pána ZUBÁČA, , to je ,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tolstolobik na zelenině
Poslední dobou nějak zanedbávám rybky, tak jsem našla v mrazáku ještě kus tolstolobika, kterého mám...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vianočná kapustnica s údenou rybou
500 g kyslej kapusty, pol litra kapustovej šťavy, hrsť sušených húb, 3-4 sladkovodné údené ryby, dva strúčiky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybie fašírky
Je to môj vlastný recept a toto jedlo pripravujem, keď mám čerstvé ryby, najlepšie sa hodí ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka na slanine s mrkvou a pečenými zemiakmi
Rybu si asi 2 hod. pred pečením osušíme, okoreníme korením na ryby, pokvapkáme citrónom,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s grilovanou zeleninou a varenými zemiakmi
Filety zo zubáča trochu opláchneme a vysušíme. Kožu nakrojíme. Z oboch strán rybu okoreníme a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Perkelt zo sumca
Rybu očistíme, umyjeme a nakrájame na rezne. Cibuľu nasekáme nadrobno a pancetu nakrájame na kocky.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč na masle s batatovým pyré a so špenátom
Zubáč na masle, kaša zo sladkých zemiakov a omáčka so špenátom. Toto všetko dokopy tvorí...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bohatá rybárova živánska
Na rozprestretý alobal položíme na kolieska nakrájané zemiaky, plátky prerastenej slaniny, kolieska paradajky, pstruhy, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lososový chowder
Chowder je polievka často pripravovaná s mliekom alebo so smotanou. Variácie chowderu môžu byť rôzne...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh potočný pečený v pahrebe
Pstruh potočný (Salmo trutta morpha fario) je veľmi krásna a chutna ryba, je to taký malý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka s dubákovou omáčkou
Rybu po vypitvaní zbavíme šupín a žiabrí, poumývame, vytrieme do sucha a po bokoch urobíme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Šťuka na červeno
mám rada ryby a môj brat, rybár, ma nimi zásobuje. Dnes som si vytiahla...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pošírovaný zubáč na gratinovaných zemiakoch
Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polievka z kapra
Očistené a opláchnuté hlavy a vnútornosti z kapra uvaríme každé zvlášť v mierne osolenej vode. Z...