Kapor na zemiakoch

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

4 porcie
1 kg
1 PL
2 ks
2 strúčiky
4 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Umyté zemiaky uvaríme v šupke, očistíme a nakrájame na kolieska, ktoré poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Zemiaky osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a rascou. Cibuľu pokrájame na kolieska a speníme na oleji.

  2. 2

    Porcie kapra osolíme, okoreníme, potrieme rozotreným cesnakom a vložíme k cibuli. Osmaženého kapra s cibuľou dáme do misy na poukladané zemiaky, pokvapkáme citrónovou šťavou a vo vyhriatej rúre upečieme domäkka.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia