Rybie fašírky

jackguelina2 - fotkajackguelina2, 13. júla 2012

Je to môj vlastný recept a toto jedlo pripravujem,keď mám čerstvé ryby,najlepšie sa hodí kapor.

8
porcií
90 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g alebo iná podobná ryba
250 g
100 g väčšia
60 g
10 g
150 g ,alebo rožky-čerstvé
2 ks celé
podľa potreby
1,5 KL
1 KL
1 KL
0,5 KL
 na vysmážanie

Online leták

Postup

  1. 1

    Kapra očistíme,vypitváme a zbavíme kože.Narežeme ho pozdĺž chrbtice a potom oddelíme mäso od tých najväčších kostí/malé kostičky ypsilonky nevadia,tie sa zomelú/.

  2. 2

    Potom mäso,slaninu,cibuľu,cesnak,petržlenovú vňať a rožky zomelieme na mäsovom mlynčeku.

  3. 3

    Do zomletej zmesi pridáme celé vajcia,soľ,korenie,rascu a vegetu .Všetko dobre premiešame,vytvarujeme malé fašírky,obalíme v strúhanke a vysmážame v rozohriatom oleji.

  4. 4

    Vhodná príloha je zemiaková kaša a hlávkový šalát.

Diskusia k receptu

milad
Ďakujem, oživí nám to jedálny lístok Ukladám!!!!
milad
Ryby môžeme v akomkoľvek množstve a na akýkoľvek spôsob, vďaka!
radulienka
@jackguelina2 , neviem, či ťa už niekto uvítal, vitaj na vareške, krásny recept, ryby tiež milujem, opäť niečo nové pre mňa, vďaka...
johny46
je to dobré, poznám podobný recept, môžem len odporúčať.
evanaaa
Robím občas, dá sa viacero obmien, ale používam už hotové filety, bez kostí, mne by len vykosťovanie trvalo.....a ešte by som sa bála.