Postup
-
1
Najprv si dáme variť cestoviny.
- 2
medzitým si pripravíme omáčku: téglik drveného lososa dáme na panvicu na chvíľu opražiť, k tomu pridáme roztlačený cesnak.
- 3
Chvíľočku popražíme, zalejeme smotanou a pridáme vňať. Necháme povariť 5 minút, kým omáčka trošku zhustne.
- 4
Uvarené cestoviny nakoniec pridáme k omáčke a nechám to ešte celé povariť, až nakoniec primiešame postrúhaný parmezán.
- 5
Omáčku netreba soliť, pretože losos aj parmezán sú dosť slané. Aj vodu na cestoviny osolíme len s mierou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu