Lososové cestoviny

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009

Suroviny

1 téglik
2 hrste
300-400 ml
2-3 strúčiky




Postup

  1. 1

    Najprv si dáme variť cestoviny.

  2. 2

    medzitým si pripravíme omáčku: téglik drveného lososa dáme na panvicu na chvíľu opražiť, k tomu pridáme roztlačený cesnak.

  3. 3

    Chvíľočku popražíme, zalejeme smotanou a pridáme vňať. Necháme povariť 5 minút, kým omáčka trošku zhustne.

  4. 4

    Uvarené cestoviny nakoniec pridáme k omáčke a nechám to ešte celé povariť, až nakoniec primiešame postrúhaný parmezán.

  5. 5

    Omáčku netreba soliť, pretože losos aj parmezán sú dosť slané. Aj vodu na cestoviny osolíme len s mierou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia